Home
news.jpg

emails.jpg

Καιρός στα Κοκκινόγεια


Please install Flash and turn on Javascript.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΖΟΧΙΕΣ Η ΣΑΛΑΤΑ........!
 
ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ


Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας   www.kokkinogia.gr   που μένετε
μόνιμα στην Ελλάδα η στο εξωτερικό και θέλετε να ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ βίντεο
η φωτογραφίες σας ακόμη φωτογραφίες των σπιτιών και αγαπημένων
σας προσώπων η παλιές φωτογραφίες μπορείτε να της στείλετε στα
E-MAILS  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε   &   Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Γιώργος  Α.  Παπαδόπουλος


Διαβάστε περισσότερα...
 
ΑΛΟΓΑ
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
 
ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ....
Image
 
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Image 

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ!

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: http://www.kokkinogia.gr/ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ BLOGS: http://www.kokkinogia.blogspot.com/ ΚΑΙ http://www.koumpalista.blogspot.com/ .ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ.

Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Η ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ε-ΜΑΙL.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 1500  ΜΗΝΙΑΙΩΣ  ΚΑΤΑ ΜΕΣΩ ΟΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ!
www.pavlosmelaskokkinogia.blogspot.com

ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
NEA BLOGS
Image
www.spilaioaggiti.blogspot.com
 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
___.jpg
 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού ναού ΑθηνώνΤου Χαραλάμπους και της Σοφίας (Κοκκινόγεια Δράμας 1947). O κ. Απόστολος Παπαδόπουλος,πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού ναού Αθηνών και καθηγητής της Ευρωπαικής και Βυζαντινής μουσικής, εξαιρετικά καλλίφωνος και λαμπρά καταρτισμένος σύγχρονος μουσικός (τόσο στη βυζ. όσο και την ευρωπ. μουσική). Ανήκει στους λίγους σύγχρονους ψάλτες, που μπορούν και «σέβονται» τα μικροδιαστήματα της τέχνης τους. Διακρίνεται επίσης για την κοσμιότητα και το ήθος του. Από τον Μάρτιο του 1992 κατείχε τη θέση του λαμπαδάριου του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών (ως πανάξιος διάδοχος του διακεκριμένου [[Τζελάς Ευάγγελος Π. Ευάγγελου Τζελά]]) και ήδη από τον Δεκέμβριο του 1997 εκτελούσε καθήκοντα πρωτοψάλτη ως πανάξιος διάδοχος του διαπρεπούς καθηγητή του Σπ. Περιστέρη, μετά τον θάνατο του οποίου ανέλαβε και επισήμως τη θέση (στις 26.2.1999, με λαμπαδάριο τον Αλέξιο Κατσαρό). Προηγουμένως, και επί συναπτή δεκαετία, είχε διατελέσει Α΄ δομέστικος στο δεξιό αναλόγιο του ίδιου ναού. Πήρε τα πρώτα μαθήματα στην "Αθωνιάδα" Εκκλ. Σχολή του Αγίου Όρους από τον μοναχό και μελοποιό Ανδρέα Θεοφιλόπουλο. Κατόπιν, φοίτησε επί σειρά ετών (ως υπότροφος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών) στο Ωδείο Αθηνών (κοντά στους Ι. Μαργαζιώτη και Σπ. Περιστέρη) παίρνοντας το μεν 1974 πτυχίο ιεροψάλτη (με `Αριστα), το δε 1977 δίπλωμα ιεροψάλτη (επίσης με ’ριστα και διάκριση). Στους καθηγητές του και οι Κων/νος Κυδωνιάτης(αρμονία-σολφέζ), Ελένη Βάρδα και Μαργαρίτα Μπούρα (πιάνο). Με υποτροφία του Ωδείου σπούδασε επίσης φωνητική μουσική επί 4ετία με την Κική Μορφονιού. Αργότερα, γράφτηκε στην τάξη θεωρητικών του Κ. Κυδωνιάτη στο Παλλάδιο Ωδείο και πήρε το 1993 πτυχίο αρμονίας με ’ριστα. Μετά τον θάνατο του Κυδωνιάτη συνέχισε τη θεωρητική σπουδή της ευρωπ. μουσικής με τον Περικλή Κούκο στο Ωδείο Αθηνών και το 1998 πήρε με ’ριστα το πτυχίο του της αντίστιξης, ενώ συνεχίζει στη φούγκα. Στη διάρκεια της μέχρι τώρα σταδιοδρομίας του διετέλεσε βασικό στέλεχος του βυζ. Χορού της Μητρόπολης Αθηνών (υπό τον Σπ. Περιστέρη) και ήδη από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του, συμμετείχε σε όλες τις Εκδηλώσεις του ονομαστού αυτού φωνητικού Συνόλου ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, διακρινόμενος και ως μονωδός (σολίστ). Συμμετείχε επίσης στη Χορωδία Αθηνών. Προηγουμένως (από το 1969 ώς το 1981) είχε υπηρετήσει ως πρωτοψάλτης σε διάφορους ναούς της Αττικής (1969-74: Κοίμησις Θεοτόκου Μεγάρων, Καλοκαίρι 1972: ’γιος Ιωάννης Γαργαρέτας, 1975-79: `Αγιος Σώστης λεωφόρου Συγγρού, 1980-81 Αγία Μαρίνα Θησείου), ενώ παράλληλα υπηρετεί (από τον Σεπτέμβριο του 1979) και ως καθηγητής μουσικής στη Μέση Εκπαίδευση (επί σειρά ετών στο 20ό Γυμνάσιο Αθηνών) προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του και στον νευραλγικό--πλην αχάριστο--χώρο της Σχολικής Μουσικής. Στο έργο του ως μελοποιού ανήκει και η μελοποίηση του παρακλητικού κανόνα της Παναγίας της "Εικοσιφοινίσσης" Παγγαίου (1986).

 

 
Φωτογραφίες από τα Κοκκινόγεια

 

  kokkinogia_high.jpg

 

 

2324.jpg

6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

church1.jpg

 

 

 1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1059.jpg

3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2352.jpg

2240.JPG

 


  kokkinogia1.jpg

kokkinogia2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kokkinogia3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kokkinogia4.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kokkinogia5.jpg

 

 
<< Αρχική < Προηγ. 21 22 23 24 25 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 313 - 321 από 321